Αποφάσεις Γ.Σ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η        Γ Ε Ν Ι Κ Η Σ        Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Η Σ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του ν .2810/8-3-2000 και σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ 15/09-09-2012 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του Δα.Συ.Κ .

Καλούμε για την 14η οκτωβρίου 2012 ημέρα κυριακή και ώρα 11 π.μ. στο καφενείο – οινομαγειρείο <<μπακακάκια>> στο χωριό κυπαρίσσι όλα τα μέλη του Δα.Συ.Κ στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

Θέματα: 1ο Έκθεση πεπραγμένων-απολογισμός από 4-07-2010 εως21-10-2012 απαλλαγήΔ.Σ.

2ο . Απόφαση περί του υπόλοιπου ποσού και Ικα του εργολάβου Μπρέλου Ζήση και της καταγγελίας των απογόνων του Μαχαίρα Ανέστη

3ο . Απόφαση αντικατάστασης του δανέλη αργύρη στην επιτροπή μητρώου

4ο . Απόφαση αξιολόγησης σύνταξης (προσχεδίου) διαχειριστικής μελέτης

5ο . Απόφαση αύξησης της συν/κης μερίδας από 30 σε 50 ευρώ και συζήτηση περί άρσης της απόφασης πράξης (2) του άρθρου 3 της γενικής συνέλευσης της 12ης νοεμβρίου του 2006 περί αδείας καυσόξυλων και συνδρομής 30 ευρώ.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας (ελειψει απαρτιας) παρακαλούνται οι συνεταίροι να έλθουν την Κυριακη 21η Οκτωβρίου 2012 , ώρα 11 π .μ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη του Δα.Συ.Κ και συγκεκριμένα τα ταμειακός εντάξει μέλη. ταμειακή τακτοποίηση μπορεί να γίνει και κατά την ημέρα της Γ.Σ. η συνεταιριστική μερίδα όπως γνωρίζετε είναι 30 ευρώ και 50 ευρώ η έκτακτη συνδρομή για όσους δεν την έχουν πληρώσει. Θα πρέπει να πληρωθούν άμεσα για να συμμετάσχουν στην διαδικασία.

Στο Κυπαρίσσι σήμερα στις …11…. του μήνα ………….ιουλίου……… του έτους ……2010..…..ημέρα της εβδομάδας …Κυριακή.… .και ώρα….11… συνήρθαν σε συνεδρίαση στο γραφείο του συν/σμου οι παρακάτω:

Μαχαιρας Βασιλης του Γεωργιου

Βερνεζος Δημητρης του Κων/νου

Παπαδημητριου Χρηστος του Βασιλειου

Κοτρικλας Ιωαννης του Γεωργιου

Μπουρος Χρηστος του Αθανασιου

Μαχαιρας Γεωργιος του Επαμ.

Που εκλεγήκανε με την νο 5 στις 4/7/2010 απόφαση της γενικής συνέλευσης και με φανερή ψηφοφορία και ομοφώνως κάνανε την παρακάτω κατανομή αξιωμάτων:

Προεδρος Μαχαιρας Βασιλης του Γεωργιου

Αντιπροεδρος Μπουρος Χρηστος του Αθανασιου

Γραμματεας Παπαδημητριου Χρηστος του Βασιλειου

Ταμιας Κοτρικλας Ιωαννης του Γεωργιου

Δ/Συμβουλος Βερνεζος Δημητρης του Κων/νου

1ος Αναπληρωματικός Μαχαιρας Γεωργιος του Επαμ.

Αντιπρόσωπος στην ΕΑΣ και σε άλλες οργανώσεις ο Μαχαιρας Γεωργιος του Επ.

Επίσης αποφασίζεται ομόφωνα από το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο όπως ο κ. πρόεδρος και αυτού κωλυομένου ο κ. αντιπρόεδρος εκπροσωπούν το συνεταιρισμό σ΄ όλες του τις σχέσεις υπογράφοντας κάθε σχετικό έγγραφο και σύμβαση στο όνομα του συν/σμου, μέσα στα όρια του περιορισμού που βάζει ο νόμος , το καταστατικό, και η γενική συνέλευση.

Μετά τα παραπάνω και μη υπάρχοντος άλλου θέματος για συζήτηση λύεται η συνεδρίαση και υπογράφεται το πρακτικό όπως παρακάτω.