Περεστρόϊκα στο ΔΑ.ΣΥ.Κ

Αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΑ.ΣΥ.Κ είχαμε στις εκλογές τις 24ης Ιουλίου 2016.

Τρία νέα πρόσωπα απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με νέες ιδέες, όραμα, τόλμη και αποφασιστικότητα.Ο Φώτης Παπαδημητρίου είναι ο νέος πρόεδρος του ΔΑ.ΣΥ.Κ, ο Θεοδώρου Γιώργος αντιπρόεδρος και ο Μπούρος Αλέξης ο πρώτος σύμβουλος. Οι παλιοί μένουν στις ιδιες θέσεις, ο Παπαδημητρίου Χρήστος γραμματέας και ο Κοτρίκλας Γιάννης ταμίας. Οι Βερνέζος Δημήτρης και Μαχαίρας Γιώργος του Επαμ. είναι ειδικοί σύμβουλοι του ΔΑ.ΣΥ.Κ συμμετέχοντας στο Δ.Σ. . Ο Σαλταρίκος Ιωάννης πρώτος επιλαχών συμπληρώνει την ομάδα του ΔΑ.ΣΥ.Κ. .

Τις νέες ιδέες και τα οράματα των νέων προσώπων θα στηρίξουν οι παλιοί ελπίζοντας ότι θα δώσουν νέα ώθηση στο ήδη πετυχημένο έργο των προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων. Θα στηριχτούν πρωτοποριακές ιδέες με περιβαλλοντική δράση με την συμμετοχή πολλών μελών του Συνεταιρισμού βασισμένες σε επενδυτικά προγράμματα.

Ελπίζουμε η τετραετία που έρχεται να είναι πολύ επικοδομητική για τον ΔΑ.ΣΥ.Κ όπως η προηγουμένη η οποία άλλαξε το συνηθισμένο σκηνικό των Δασικών Συνεταιρισμών.

Οι πολλοί επισκέπτες και περιπατητές μας έδωσαν την ευκαιρία να δούμε διαφορετικά την πραγματικότητα στο πως μπορει ενας Δασικός Συνεταιρισμός να είναι πάντα στην επικαιρότητα.

 

Καλή επιτυχία στο έργο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

cropped-dasyklogo-1.png

 

 

Posted in Ανακοινώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *